Incihaku

PHASEOLUS VULGARIS PHYTOPLACENTA EXTRACT

ihoa suojaava aine, antimikrobinen aine, antioksidantti

Phaseolus Vulgaris (Kidney Bean) Phytoplacenta Extract is the extract of the phytoplacenta cells isolated from the plant Phaseolus vulgaris or grown in culture, Fabaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016