Incihaku

PENTAISOSTEAROYL 3-GLYCERYL ASCORBATE

ihoa hoitava aine, antioksidantti, humektantti

Pentaisostearoyl 3-Glyceryl Ascorbate is the pentaester of isostearic acid and 3-Glyceryl Ascorbate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016