Incihaku

PEG-9 TRIMETHYLOLPROPANE TRIACRYLATE

ihoa hoitava aine

PEG-9 Trimethylolpropane Triacrylate is the triester of Acrylic Acid and a polyethylene glycol ether of Trimethylolpropane containing an average of 9 moles of ethylene oxide..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016