Incihaku

OLEOYL POTENTILLA ERECTA ROOT EXTRACT

antioksidantti

Oleoyl Potentilla Erecta Root Extract is the product obtained by the reaction of oleoyl chloride and Potentilla Erecta Root Extract..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016