Incihaku

OLEANOYL SH-PENTAPEPTIDE-4

antioksidantti

Oleanoyl sh-Pentapeptide-4 is the product obtained by the reaction of Oleanolic Acid and sh-Pentapeptide-4 .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016