Incihaku

NOSTOC COMMUNE/HYDRANGEA SERRATA LEAF/SOYBEAN FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, antioksidantti, humektantti

Nostoc Commune/Hydrangea Serrata Leaf/Soybean Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of soybeans and the leaves of Hydrangea serrata by the microorgansim, Nostoc commune. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016