Incihaku

NICOTINOYL OCTAPEPTIDE-9

ihoa suojaava aine, antioksidantti, auringonsuoja-aine (uv-suodatin)

Nicotinoyl Octapeptide-9 is the product obtained by the reaction of Niacin and Octapeptide-9..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016