Incihaku

MONASCUS FERMENT FILTRATE EXTRACT POWDER

kosmetiikan väriaine

Monascus Ferment Filtrate Extract Powder is the powder obtained from the dried, ground extract of a filtrate of the fermentation of Monascus, Elaphomycetaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016