Incihaku

MESUA FERREA BARK/LEAF OIL

hiuksia hoitava aine

Mesua Ferrea Bark/Leaf Oil is the volatile oil obtained from the bark and leaves of Mesua ferrea, Calophyllaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016