Incihaku

MELALEUCA LEUCADENDRON CAJAPUT OIL

hajua tai makua peittävä aine

Melaleuca Leucadendron Cajaput Oil is the volatile oil obtained from the whole plant, Melaleuca leucadendron cajaput, Myrtaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016