Incihaku

MALVA VERTICILLATA SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Malva Verticillata Seed Oil is the volatile oil expressed from the seeds of Malva verticillata, Malvaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016