Incihaku

LACTOBACILLUS/WINE STILLAGE FERMENT

ihoa suojaava aine

Lactobacillus/Wine Stillage Ferment is the product obtained by the fermentation of wine stillage by the microorganism, Lactobacillus..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016