Incihaku

ARTEMISIA PALLENS FLOWER/LEAF/STEM OIL

hajua tai makua peittävä aine

Artemisia Pallens Flower/Leaf/Stem Oil is the volatile oil distilled from the flowers, leaves and stems of Artemisia pallens, Compositae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016