Incihaku

ISOBUTYL RICINOLEATE

1-Naphthalenepropanol, \a-ethenyldecahydro-4-hydroxy\a-,5,5,8a-tetramethyl-2-methylene-, (\a-.S,1S,4S,4aS,8aR)-,9-Octadecenoic acid, 12-hydroxy-, 2-methylpropyl ester,.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016