Incihaku

HYDROXYPROPYLTRISILOXYL IPDI/PEG-14 COPOLYMER

ihoa hoitava aine, sideaine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

Bis-Hydroxypropyltrisiloxyl IPDI/PEG-14 Copolymer is a copolymer of hydroxypropyltrisiloxyl isophorone diisocyanate (IPDI) and PEG-14..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016