Incihaku

HYDROLYZED TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja, antioksidantti, humektantti

Hydrolyzed Tremella Fuciformis Sporocarp Extract is the hydrolysate of Tremella Fuciformis Sporocarp Extract derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016