Incihaku

HYDROLYZED THEOBROMA CACAO SEED BUTTER

.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex Hydrolyzed Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter is the hydrolysate of Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis, Malvaceae..

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016