Incihaku

HYDROLYZED CYPERUS ROTUNDUS ROOT EXTRACT

ihoa suojaava aine

Hydrolyzed Cyperus Rotundus Root Extract is the hydrolysate of Cyperus Rotundus Root Extract derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis, Cyperaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016