Incihaku

HIBISCUS SYRIACUS CALLUS POWDER

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Hibiscus Syriacus Callus Powder is the powder obtained from the dried, ground callus of Hibiscus syriacus grown in culture, Malvaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016