Incihaku

HIBISCUS SYRIACUS CALLUS EXTRACT

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Hibiscus Syriacus Callus Extract is the extract of the callus of Hibiscus syriacus grown in culture, Malvaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016