Incihaku

EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD WATER

antimikrobinen aine, antioksidantti, plakin muodostumista estävä aine

Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Water is the aqueous solution of the steam distillates obtained from the buds of Eugenia caryophyllus, Myrtaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016