Incihaku

EREMOPHILA LONGIFOLIA SEED OIL

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, humektantti

Eremophila Longifolia Seed Oil is the volatile oil obtained from the seeds of Eremophila longifolia, Scrophulariaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016