Incihaku

CUCUMIS SATIVUS CALLUS EXTRACT

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Cucumis Sativus (Cucumber) Callus Extract is the extract of the callus of Cucumis sativus grown in culture, Cucurbitaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016