Incihaku

COCONUT OIL AMINOETHOXYETHANOL AMIDES

vaahtoava aine, pinta-aktiivinen aine, viskositeetinsäätäjä

Amides, coco, n-[2-(2-hydroxyethoxy)ethyl].

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016