Incihaku

CEREUS GRANDIFLORUS SEED POWDER

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, absorboiva aine, antioksidantti

Cereus Grandiflorus (Cactus) Seed Powder is the dried, ground powder obtained from the seeds of Cereus grandiflorus.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016