Incihaku

CASSYTHA FILIFORMIS POWDER

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, antioksidantti, rasvoittumista estävä aine, säilöntäaine

Cassytha Filiformis Powder is the powder obtained from the dried, ground whole plant, Cassytha filiformis, Lauraceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016