Incihaku

CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLYGLYCERYL-10 ESTERS

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Caprylic/Capric Glycerides Polyglyceryl-10 Esters is the product obtained by the transesterification of Caprylic/Capric Glycerides with Polyglycerin-10.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016