Incihaku

AQUAMARINE POWDER

ihoa suojaava aine, sideaine

Aquamarine Powder is the powder obtained from crushed aquamarine stones.

Akvamariinijauhe on peräisin murskatuista akvamariini-jalokivistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Akvamariini on sinisävyinen jalokivi, jonka nimi tulee latinankielen merivettä tarkoittavasta sanasta 'aqua maris'.

Lähteet:

Wikipedia. 31.3.2012. Akvamariini. Luettu 9.4.2012. http://fi.wikipedia.org/wiki/Akvamariini

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016