Incihaku

AUREOBASIDIUM PULLULANS/SUCROSE FERMENT FILTRATE EXTRACT

humektantti

Aureobasidium Pullulans/Sucrose Ferment Filtrate Extract is the extract of a filtrate of the product obtained by the fermentation of sucrose by Aureobasidium pullulans.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016