Incihaku

AUREOBASIDIUM PULLULANS FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, humektantti

Aureobasidium Pullulans Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of a growth media by Aureobasidium pullulans, Dothioraceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016