Incihaku

ARTEMISIA ANNUA OIL

ihoa hoitava aine, antioksidantti, pehmentävä aine, humektantti

Artemisia Annua Oil is the volatile oil obtained from the whole plant, Artemisia annua, Asteraceae. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016