Incihaku

APIUM GRAVEOLENS SEED EXTRACT

hajuste, antioksidantti

Apium Graveolens Seed Extract is an extract obtained from the seeds of the celery, Apium graveolens L., Umbelliferae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016