Incihaku

ALGAE EXOPOLYSACCHARIDES

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, kalvonmuodostaja, humektantti

Algae Exopolysaccharides are exopolysaccharides released by the fermentation of various species of microalgae of the divisions, Rhodophyta and Chlorophyta..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016