Incihaku

APHANOTHECE SACRUM POLYSACCHARIDE

kalvonmuodostaja, absorboiva aine, emulsiota stabiloiva aine, viskositeetinsäätäjä

Aphanothece Sacrum Polysaccharide is the polysaccharide fraction isolated from the alga, Aphanothece sacrum.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016