Incihaku

3-LAURYLGLYCERYL ASCORBATE

ihoa hoitava aine, antioksidantti, humektantti

L-Ascorbic acid, 3-O-[3-(dodecyloxy)-2-hydroxypropyl]-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 19.03.2016 / Päivitetty: 19.03.2016