Incihaku

SWEET ALMOND OIL POLYGLYCERY-4 ESTERS

pehmentävä aine, emulsiota stabiloiva aine

Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters is the product obtained by the transesterification of Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil and Polyglycerin-4 .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016