Incihaku

STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS LYSATE

ihoa suojaava aine

Streptococcus Thermophilus Lysate is the lysate of the product obtained by the fermentation of Streptococcus thermophilus, Loganiaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016