Incihaku

SODIUM COCOYL BARLEY AMINO ACIDS

ihoa hoitava aine, emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Sodium Cocoyl Barley Amino Acids is the sodium salt of the condensation product of coconut acid chloride and the amino acids derived from barley protein. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016