Incihaku

SECALE CEREALE PHYTOPLACENTA EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Secale Cereale Phytoplacenta Extract is the extract of the phytoplacenta of Secale cereale, Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016