Incihaku

SAPINDUS MUKUROSSI FRUIT FERMENT EXTRACT

ihoa hoitava aine, antimikrobinen aine

Sapindus Mukurossi Fruit Ferment Extract is the extract of the product obtained by the spontaneous fermentation of the fruit of Sapindus mukorossi, Sapindaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016