Incihaku

SALVIA LAVANDULAEFOLIA LEAF OIL

hajua tai makua peittävä aine

Salvia Lavandulaefolia Leaf Oil is the volatile oil obtained from the leaves of the Salvia lavandulaefolia, Lamiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016