Incihaku

POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE/CAPRATE

stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate is the monoester of Polyglycerin-6 (q.v.) and a mixture of caprylic and capric acids.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016