Incihaku

POLYGLYCERYL-2 HYDROXYPROPYL LAURYL ETHER

puhdistava aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Polyglyceryl-2 Hydroxypropyl Lauryl Ether is the product obtained by the reaction of Diglycerin with 1 mole of lauryl glycidyl ether.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016