Incihaku

PINUS PINASTER SEED OIL

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine

Pinus Pinaster Seed Oil is the volatile obtained by cold pression of seeds of Pinus pinaster, Pinaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016