Incihaku

PINUS PINASTER LEAF/TWIG OIL

antimikrobinen aine, antiperspirantti, deodoroiva aine

Pinus Pinaster Leaf Twig Oil is the volatile oil obtained from the leaves and twigs of Pinus pinaster.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/113 .

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016