Incihaku

PEG/PPG-15/15 ACETATE

liuotin

PEG/PPG-15/15 Acetate is the ester of acetic acid and the block copolymer produced by the interaction of 15 moles of ethylene oxide with 15 moles of propylene oxide. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016