Incihaku

PEG-12 GLYCERYL LINOLEATE

puhdistava aine, pehmentävä aine, emulsiota stabiloiva aine, liuotin, pinta-aktiivinen aine

PEG-12 Glyceryl Linoleate is the polyethylene glycol ether of Glyceryl Linoleate..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016