Incihaku

LACTOBACILLUS/SACCHAROMYCES SILKWORM EXTRACT FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, antioksidantti

Lactobacillus/Saccharomyces Silkworm Extract Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of Silkworm Extract by the microorganisms, Lactobacillus and Saccharomyces. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016