Incihaku

HYDROLYZED TREMELLA FUCIFORMIS POLYSACCHARIDE

pehmentävä aine, humektantti

Hydrolyzed Tremella Fuciformis Polysaccharide is the hydrolysate of Tremella Fuciformis Polysaccharide derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis, Tremellaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016