Incihaku

HYDROLYZED PLEUROTUS NEBRODENSIS MYCELIUM EXTRACT

ihoa suojaava aine, antioksidantti

Hydrolyzed Pleurotus Nebrodensis Mycelium Extract is the hydrolysate of an extract of the mycelium of the fungus, Pleurotus nebrodensis derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis, Pleurotaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016